Tips om lekker te slapen

Welterusten!

Slapen. We doen het allemaal graag. Behalve als je problemen hebt om in slaap te komen. Of als je regelmatig midden in de nacht wakker wordt. En begint met malen.

 

In mijn yogalessen hoor ik het vaak. Van soms een nacht onrustig en gestrest tot aan leerlingen die regelmatig een hele nacht wakker liggen of die niet meer graag gaan slapen. In mijn lessen leer ik iedereen de maangroet. Een prima yogaserie ter voorbereiding op een rustige nacht. Daarnaast geef ik iedereen die slecht slaapt een lijst met tips mee.

Wil je deze lijst ontvangen? Stuur me dan een berichtje en ontvang de tips per mail.

 

En lukken al deze tips niet en lig je nog steeds wakker? Blijf dan niet te lang liggen wachten op je slaap. Ga na een half uur slapeloosheid uit bed en doe iets rustigs: kleuren, mandala’s tekenen of een kruiswoordpuzzel. Mediteer, zeg/zing mantra’s of luister naar rustige muziek.

Welterusten!